tisdag 13 mars 2012

Valpar på gång ?

Letar Si-Si bädd åt valparna?
Om två dagar ska Si-Si valpa. Tror hon.  Fast sannolikheten  för detta är minimal.  För utvändigt märks inget. I hennes kropp har det varit kaos sedan dec. och nu väntar jag på att det ska stabilisera sig. Det kan väl inte vara så att hon ska hålla på i två månader till och sköta om "valparna". Nej det här var inte roligt och framför allt inte för henne. Hon är nervös och okoncentrerad, rädd att möta andra hundar. Matlusten är dålig. När vi kan börja tävla igen är det nog ingen som vet. Trist när hon inte mår bra.

Krokusarna kom upp ordentligt i dag.
Nu är i alla fall våren på väg. Alla är glada att slippa snö och kyla men det är ju inte enbart positivt med sol och värme med tanke på alla småkryp som börjar komma fram. Så i dag har jag frontlineat Si-Si.. Tar de andra i morgon sedan blir det nog Scaliborband om en månad, Fästingsäsongen blir nog lång i år och scalibor räcker ju inte mer än 6-7 månader.

Timeouten fortsätter och vi får se när det är dags att börja tävla igen men slutet på maj kanske kan gå. Träningen går på sparlåga för det är inte meningsfullt att träna Si-Si när hon är okoncentread. "Fartmomenten" går ganska bra men när hon ska tänka då spricker det. Så just nu är det lugnt.

Inga kommentarer: