måndag 23 april 2012

Bästa resultatet hittills.

I veckan som gick blev data och hundrummet i det närmaste klart. Nu ska några av priserna upp i hyllorna. Får se hur många som får plats. Mellan målningarna har det blivit lite hundträning.
Jag har väl varit lite olaglig som också kört med dubbdäck eftersom vi skulle tävla på Botkyrka Bk på söndags morse.Med förra veckans snöväder när vi tävlade på Haninge i friskt minne så var det nog ok.
Nu blev det ingen snö men lite gråväder med duggregn fick duga för att inte göra dagen för angenäm. Det blev i alla fall trevligt eftersom vi lyckades prestera vårt bästa resultat i elitklassen på vår  femte tävling. 291 poäng gav oss en tredje plats men det blev hårt i toppen eftersom tvåan fick 292 och segraren 297 poäng.
Vår serie blev 10, 8. (Si-Si la sig på grannförarens kommando utan att kommandot var för högt.) 8,5. 7. ( Si-Si satte sig i stället för att stå. ?) 9,5. 10. 9,5. 10. 10. 8. ( bästa"fjärren" hittills, så det löser sig nog.) Min bästa uppfödare Tina tävlade med två hundar en i klass1 och en i elitklass och lyckades bra med båda. Det såg jättefint ut med tanke på att båda  hundarna inte har gjort så många tävlingar.Så vi får nog "hålla i hatten" vad det lider.
I lördags morse blev det hundrastning i Våtmarken och man kunde kanske ana att våren är här.

Inga kommentarer: