lördag 25 juli 2009

I väntans tider och skidtävling på sommaren.

Imorgon kommer Si-Si hem så då är väntan slut och jobbet börjar. Lördagen har varit vilodag med lite koll på sommarstaden. I morse var jag ute och tittade på nio Rivabåtar som var på träff här i Nynäs. Sedan var vi på en av världens största rullskidtävlingar.( tänk vad mycket händer här i stan. Skärgårdscupen och nu Nordic Masters i rullskidor.) Stora delar av världseliten på längdskidor deltog. Värlsdcupsegraren 2009 Dario Colonia, Peter Northug. Emil Jönsson, Anders Södergren , Anna Ohlsson, Therese Johaug med flera var några av de namnkunnigaste. Emil och Anna vann så det blev storslam för Sverige.
Den gångna veckan har nog varit den bästa hittills beträffande min knän. Nu har jag kunnat gå ganska mycket så konditionen börjar återvända. Kan kanske vara bra när man ska jaga runt efter en valp.
Bild 1 uppifrån. Gästhamnen i morse. Bild 2. Rivabåter på rad i Fagerviken. Bild 3. Anders Södergren ligger trea. Inte konstig eftersom han nyligen operetats i ryggen. Bild 4. Emil Jönsson rycker. Bild 5. Emil till höger längst fram vinner över Peter N. längst fram till vänster.Glöm inte att förstora bilderna med ett klick.

4 kommentarer:

Pia T sa...

Hejsan Tage! Härligt att höra att dina knän blir bättre o bättre! Fortsätt läka i positiv riktning... Nämen vilken underbar chokladpralin ni får hem! Jag ÄLSKAR bruna hundar! Hoppas ni två blir ett nytt superteam så ni sopar rent med oss andra, hihihi... Ser fram emot att få träffa lillbusan en dag! Önskar er all lycka i framtiden!
Kramar från Pia T med Juni och Frallan som faktiskt är med rödtott än chokladpralin, hihihi

tage sa...

Tack Pia.
Jo nu börjar det kännas riktigt bra och det var länge sedan det kändes så.
Jag är ju van att lite udda bordercollies så det är kul med en brun. Ska verkligen satsa så hon blir kanonduktig. ha det så bra med dina hundar.
Kram
Tage

Anonym sa...

Åh vad glad jag blir att läsa om dina knän.Men nu får vi faktiskt skämmas lite...det är ju evigheter sedan vi sågs.Hör av dig när Si-Si har installerat sig.
Kram Anette

Anonym sa...

Lycka till med lilla sötnosen. Glöm inte att ta massor med bilder och lägga ut i bloggen.

Kram
Monica och Danne