fredag 31 juli 2009

Veckan som gått

Nu har en arbetsvecka gått sedan vi hämtade vår lilla Si-Si hos Tina. Första dagarna blev lite jobbiga då Si-Si var lite ovan vid att bo hos oss. Man kan ju förstå att det är mycket nytt som händer. Dessutom kom hon hem till två främmande hundar, visserligen släkt men släkten är ju värst heter det. Nu har läget blivit bättre, alla börjar anpassa sig så i dag har det varit väldigt lugnt. Under veckan har vi också haft en hel del besökare som vill hälsa på Si-Si. Hon har klarat uppståndelsen bra. Hon blir bara glad när folk kommer och låter sig villigt klappas och kramas om. Hon sover till fem och då tar jag ut henne och då kissar hon sedan drar vi oss till sex och då är det dags att sätta i gång. Så hittills har hon skött sig exemplariskt.
På tredje bilden uppifrån kramar barnbarnet Maya om Si-Si . Och på bilden under gör dom five.
På översta bild visar Nancy hörntanden men Si-Si var inte i närheten så det var nog bara läppen som hängt sig. På nästa bild bekantar sig Si-Si och Nancy med varann.

4 kommentarer:

Carin sa...

Oj, här händer det saker! En ny liten familjemedlem. Grattis till nykomlingen! Hur söt som helst.

Tage sa...

Hej Carin.
Man måste ju förnya stallet om man ska fortsätta att tävla. Nancy har väl 2-3 år i Ekl sedan behövs något nytt där. Det ska bli kul att starta i ettan igen fast det dröjer ju ett tag.
Grattis till din framgångar i Tyskland. du ligger inte på latsidan.

Anonym sa...

Tack Tage.
Stort Grattis till söta Si-si.
Alltid lika trevligt att träffas och goda råd ställer du alltid upp på. Oj vad jag blev glad idag. Tänk att det gick efter 3 år *S*. Jag har väl ett tråkigt privatliv som inte ger upp och tränar vidare ;).
Fika ska bli gott.

Varm Kram Susan

Tage sa...

Hej. Susan
Du ser man ska aldrig ge upp.
Det brukar alltid finnas lösningar. Kul att hon gick så bra.
Kram.
Tage