måndag 17 augusti 2009

Si-Si och höstaning.

Nu har Si-Si varit hemma i tre veckor så nu börjar man komma in i rutinerna. Fast hon utvecklas ju så man kan rucka lite på en del rutiner. "Gammalhundarna" börjar trivas riktigt bra med henne. Kajsa bryr sig inte så mycket och Nancy vill gärna leka med Si-Si, fast när Nancy är trött blir det lite morrande. Si-Si har ökat ett drygt kilo i vikt denna vecka och väger nu 6 kilo. Hon är jättetrevlig och mycket pigg så man har kul hela dagarna utom de stunder hon sover.
Annars märks det att sommaren sjunger på sista versen även om vädret fortfarande är ganska bra. Turisterna h
ar åkt hem och biltrafiken från Gotland har minskat så nu behöver man snart inte kolla båtens ankomsttider när man ska åka ut ur stan. I gästhamnen är det ingen trängsel. I kväll när jag rastade hundarna där var det ganska tomt. Både bra och dåligt.

3 kommentarer:

Mattias med familj sa...

Kul att allt går bra med Si-Si:) Här är det full fart skulle man kunna säga;) Kommer du på vallnings lägret i helgen? Vore kul att ses! Ha det bra

/Hälsningar Mattias med familj

Maud sa...

Hej Tage!Kikade in här på din sida och får se att du skaffat smått! Vilken liten sötnos! En liten Pompa;) Lycka till med din nya lilla stjärna!
Kram Maud o labbetjejerna

Lena & Gubben sa...

Ser att du har roliga dagar med hundarna & att den lilla sätter en extra krydda på tillvaron,härligt.
Men du tar det väl ändå lite lugnt med ditt ben ???...hmm.....jag är faktiskt inte så säker på det,men tänk gärna på dig också.

Ha de gott / Kram från oss